Αδέσμευτοι Πολίτες Λαυρεωτικής

«Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρίσης».

- Δάντης: Θεία Κωμωδία -

Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2013 11:25

Ποιοί Είμαστε

Αδέσμευτοι Πολίτες Λαυρεωτικής

18 Απρίλη 2011, μετά από 128 ημέρες Αγώνα τα ΜΑΤ αποχωρούν, η Κερατέα κερδίζει την Μάχη και γράφει Ιστορία.

Ο Φορέας «Αδέσμευτοι Πολίτες Λαυρεωτικής» ιδρύθηκε για να υποστηρίζει επωνύμως κάθε προσπάθεια για την επίτευξη της τελικής νίκης στην επίπονη προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από 17 χρόνια, για να μην γίνει η Λαυρεωτική ο σκουπιδότοπος της Αττικής.

Αυτή η προσπάθεια όλων μας που κορυφώθηκε με τον γνωστό αγώνα των 128 ημερών και ήταν πρωτόγνωρη για την Ελλάδα, δεν μας δίνει το δικαίωμα, ως ανταμοιβή, να απαιτούμε με τρόπο προκλητικό και υπεροπτικό να αποθέτουμε τα απορρίμματα μας ή το υπόλειμμα αυτών στην «αυλή» κάποιου άλλου λιγότερο δυνατού ή λιγότερο θαρραλέου.

Ο αγώνας αυτός δεν ήταν αγώνας εναντίον των άλλων Δήμων (του Κορωπίου, της Φυλής, της Αθήνας, της Κηφισιάς ή του Πειραιά), αλλά εναντίον των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, των Εθνικών Εργολάβων, των Συντεχνιών και του σάπιου κατεστημένου που τα τελευταία 40 χρόνια μετέτρεψε τον τόπο μας σε Παρία και Ζήτουλα της Ευρώπης.  

Δεν έχουμε καμία πρόθεση να μετατρέψουμε το Φορέα αυτό σε «Δημοτικό Συνδυασμό» για την διεκδίκηση της διοίκησης του Δήμου.

Αντίθετα θα συνεχίσουμε με κάθε τρόπο τον Αγώνα για να μην γίνει ο τόπος μας χωματερή και θα αποτρέψουμε κάθε απόπειρα από οποιονδήποτε να καπηλευτεί αυτόν τον Αγώνα στο πλαίσιο της επερχόμενης εκλογικής διαμάχης.

Οι «Αδέσμευτοι Πολίτες Λαυρεωτικής» είναι στο πλευρό των Υγιών Δυνάμεων του τόπου μας που στηρίζουν τις αποφάσεις 29/2011 και 94/2011 του Δημοτικού Συμβούλιου και με τις πράξεις τους προωθούν την υλοποίηση τους.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Αργύρης Ιωάννης, Βαρυθυμιάδης Γεώργιος, Μαγγανάς Κωνσταντίνος, Μητρογιάννης Αναστάσιος, Μιχάλης Δημήτριος, Μπίνταρχας Γεώργιος, Οικονομίδης Γρηγόρης, Πέτσης Χρήστος, Πόγκας Μελέτης, Πρίφτης Σπύρος, Πυλαρινός Δημήτριος, Συρίγος Γεώργιος, Σύρρος Βάϊος

Διαβάστε Ολόκληρη την Ανακοίνωση...

Διαβάστηκε 5283 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 09:36

Τα Τελευταία Άρθρα

Facebook Image

Είσοδος Συντάκτη